Cosmetisch arts KNMG dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM. Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), maar uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren.

 

Anke is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en in 2021 behaalde ze haar officiële registratie tot cosmetisch arts KNMG. Dit betekent dat dr. Anke Hoogers bevoegd en bekwaam is om injectablebehandelingen veilig en kundig uit te voeren. In Oisterwijk runt ze haar eigen vestiging van Klaver Cosmetics, hét expertise centrum voor injectablebehandelingen, huidverbetering en cosmetische chirurgie. 

 

Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om mooi ouder te worden. Hiervoor maakt ze samen met jou een persoonlijk behandelplan op maat. Ze ontvangt je graag voor een gratis en vrijblijvend consult om met jou te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zouden zijn. 

 

 

Dr. Anke Hoogers-Leufkens, M.D., PhD, Cosmetisch arts KNMG

 

BIG-nummer: 29065503901

 

 

 

Wil je graag een afspraak maken voor een intake of een behandeling? Neem dan contact op: info@studioflowmoergestel.nl

 

De eerst volgende datum dat Anke weer aanwezig is in de salon is: maandag 22 april 2024


Openingstijden

Maandag: 18:30 uur - 22:00 uur

Dinsdag: 18:30 uur - 22:00 uur

Woensdag: 9:00 uur - 17:00 uur

Donderdag: 9:00 uur - 17:00 uur

 

 

 

Merken

Ik Skin Perfection

Salonnepro

Marc Inbane

Diego dalla palma pro

Mr. Lashlift

Lycon

Permablend

Gegevens

Hild 24a, 5066CL Moergestel

0651465929

info@studioflowmoergestel.nl

 

KVK: 61754196

Copyright 2024