Gezichtsbehandelingen

Ik skin treatment              45 minuten €59,-

Deze korte verzorgde behandeling is gericht op het reinigen en verzorgen van de huid waarbij de wenkbrauwen netjes in model worden gebracht. Het is een korte behandeling om de huid op te frissen en te kijken welke producten het meest passen bij jouw huidtype. Je huid voelt fris aan na de behandeling en de wenkbrauwen zijn mooi in model!

 

Reiniging van het gezicht/hals/decolloté, een reinigende scrub, het verwijderen van onzuiverheden, epileren/waxen van de wenkbrauwen en we sluiten af met een serum en een dag of nacht verzorging.

 


Complete                          60 minuten €79,00

Deze behandeling is een huid verbeterende reinigende behandeling waar je volledig tot rust komt. We gaan de huid intensief reinigen en voeden. Je huid ziet er na de behandeling fris uit!

 

Reiniging van het gezicht/hals/decolloté, een reinigende scrub/of peeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren/waxen van de wenkbrauwen, masker, serum, oogcreme en een dag of nacht verzorging. 


Deluxe                              75 minuten €89,-

Ontspanning én huidverbetering staan centraal tijdens deze luxe behandeling. Dompel je onder in de heerlijk ontspannen sfeer in combinatie met een mooie huidverbetering voor de huid. Deze behandeling heeft de focus op huidverbetering en als extra toevoeging een heerlijke reset massage om heerlijk te ontspannen.

 

 

Reiniging van het gezicht/hals/decolloté, een reinigende scrub/of peeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren/waxen van de wenkbrauwen, reset gezichtsmassage, masker, serum, oogcreme en een dag of nacht verzorging. 


Specials: intensieve huidverbetering

Bio peeling                      75 minuten €99,-

Met deze behandeling richten we op het verbeteren van de huid. De bio peeling is een kruiden peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid worden aangebracht. Deze kruiden zetten de huid tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. Door middel van een massage worden de ingredienten uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid glad en zacht aan. Na de behandeling is de huid ook zichtbaar verbeterd, de huid ziet er egaler en frisse uit.

 

Reiniging van het gezicht/hals/decolloté, bio peeling aanbrengen inclusief massage, het verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, masker, serum, oogcreme en een dag of nacht verzorging. 

 

*tijdens deze behandeling mag het gelaat niet worden gewaxt. Om optimaal resultaat te behalen is het mogelijk om deze behandeling in kuurverband te boeken een keer in de twee weken. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen zodat we samen een behandelplan kunnen maken. 

Power peel treatment           75 minuten €99,-

Een intensieve huidverbeterende behandeling waarmee verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden; oppervlakkige rimpels, acne littekens, pigmentvlekken. De huid wordt zichtbaar steviger, egaler en gladder. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt op een milde maar toch een intensieve peeling gecreëerd aangepast op jouw huid. 

 

Reiniging van het gezicht/hals/decolloté, de eerste organic acid peeling, de tweede peeling gommage, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, deep tissue massage met glycolzuurmasker, serum, oogcreme en een dag of nacht verzorging. 

 

 

*tijdens deze behandeling mag het gelaat niet worden gewaxt. Om optimaal resultaat te behalen is het mogelijk om deze behandeling in kuurverband te boeken een keer in de twee weken. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen zodat we samen een behandelplan kunnen maken. 

 

Skin & redness                        60 minuten €89,-

Deze behandeling is geschikt voor couperose of rosacea huid. Direct na de behandeling is de huid zichtbaar minder rood, het werkt kalmerend, biedt verlichting bij irritatie, werkt weerstand verhogend en hertstelt het vochtgehalte. 

Skin & acne treatment         60 minuten €89,-

Deze behandeling remt de talg productie af, vermindert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor de poriën minder snel verstoppen. Het vermindert de ontsteking en remt het af, stimuleert de doorbloeding en cel vernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en ook egaler wordt.

Follow on instagram @studioflowmoergestel

Openingstijden

Maandag: 18:30 uur - 22:00 uur

Dinsdag: 18:30 uur - 22:00 uur

Woensdag: 9:00 uur - 17:00 uur

Donderdag: 9:00 uur - 17:00 uur

 

 

 

Merken

Ik Skin Perfection

Salonnepro

Marc Inbane

Diego dalla palma pro

Mr. Lashlift

Lycon

Permablend

Gegevens

Hild 24a, 5066CL Moergestel

0651465929

info@studioflowmoergestel.nl

 

KVK: 61754196

Copyright 2024