Wenkbrauwen en wimpers

Lash lift         45 minuten      €69,95

Tijdens deze behandeling worden de natuurlijke wimpers gekruld waardoor de wimpers langer en voller lijken. Tijdens de lash lift behandeling worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zacht, siliconen mal aan gelift. Twee verschillende lotions worden aangebracht waardoor op deze manier de wimpers in de juiste positie blijven staan. Voor het mooiste resultaat worden de wimpers ook geverfd. De wimpershaartjes vernieuwen zich, waardoor de nieuwe haartjes in de oude positie (recht) terug groeien. De lash lift blijft ongeveer 6-8 weken zichtbaar, dit heeft te maken met hoe snel de wimpers zich vernieuwen en in de oude positie terug groeien. 

 

Tip: boek je een lash lift behandeling gebruik dan in combinatie een revitalash wimpers serum, dit serum zorgt voor nog langere wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten, deze zorgen er voor dat de wimpers zichtbaar langer worden. Dit serum breng je iedere dag aan op de aanzet van de wimpers. Revitalash wimpers serum: €79,95.

 

De wimpers mogen na de behandeling 24 uur niet in contact komen met water en/of make-up. De wimpers worden geverfd én ze worden behandeld met een keratine die een extra boost geeft aan de wimpers. 

 

 

 

Brow lift     45 minuten     €49,00

Groeien jouw haartjes alle kanten op, of wil je graag wenkbrauwen die er voller uit zien. De brow lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting worden geplaatst. Dit wordt gedaan met een speciale brow lift lotion. Hierdoor lijken de wenkbrauwen veel voller en strakker. Het resultaat kun je zelf bepalen, je kunt ze zelf in de juiste richting borstelen. De browlift is een complete behandeling, inclusief verven en waxen van de wenkbrauwen. Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, dit is afhankelijk van je groeicyclus van de haartjes. 

Wimperextensions volume lashes

Nieuwe set volume lashes: €99,00  

Opvullen 2 weken: €45,00

Opvullen 3 weken: €50,00

Opvullen 4 weken: €55,00

Openingstijden

Maandag: 18:30 uur - 22:00 uur

Dinsdag: 18:30 uur - 22:00 uur

Woensdag: 9:00 uur - 17:00 uur

Donderdag: 9:00 uur - 17:00 uur

 

 

 

Merken

Ik Skin Perfection

Salonnepro

Marc Inbane

Diego dalla palma pro

Mr. Lashlift

Lycon

Permablend

Gegevens

Hild 24a, 5066CL Moergestel

0651465929

info@studioflowmoergestel.nl

 

KVK: 61754196

Copyright 2024